Racions: 4 Preparació: 10' Cocció: 15'
250 g de Quinoa
3 Tomàquets (poden ser diferents per donar més color)
1 Ceba morada
Mig litre d'aigua o brou vegetal
1 Fulla de llaurer
Oli d'oliva, herba bona fresca i sal marina
En una cassola porten l'iagua o el brou a ebullició amb la fulla de llaurer. Es posa la quinoa, es tapa i es cou a foc mig fins que absorbeixi tot el líquid i els grans es tornin transparents. Es retira del foc i es deixa refredar. Es treu el llaurer i es remena la quinoa amb una forquilla perquè els grans no quedin atapeïts. Es renten els tomàquets, es parteixen en octaus i es talla la ceba en juliana. Es barreja tot i s'amaneix amb oli d'oliva de primera prensada en fred i herba bona.
Una amanida sana i exquisida per l'estiu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada