dimarts, 6 de maig del 2014

FONTS DE CALÇ

La cultura occidental cau sovint en l'error que per adquirir el calç suficient per al nostre organisme hem d'ingerir tres racions de làctics diaris. Estudis recents afirmen que la ingesta de llet de vaca és la responsable de moltes malalties com refredats i al·lèrgies, així com problemes greus d'obesitat i diabetis per culpa de l'excès de sucre i greix en sang. Tothom té present una vaca, i molt aviat assimilarem la seva mesura, per tant, la composició de la seva llet és perquè els vedells assoleixin la seva mesura en edat adulta. Si ens agraden els làctics, és més lògic gaudir de productes derivats d'animals més menuts com la cabra i l'ovella, que, alhora, són més digestius pel nostre organisme. I si ens preocupa tenir una bona aportació de calç, hi ha nombrosos productes que en tenen tant o més que la llet de vaca. El tofu, per exemple, o els liquats vegetals, ens ajudaran a superar aquest dèficit. El sèsam, els fruits secs, les algues wakame, els ous, el bròquil o les patates són també clars exemples de bones racions de calç. 
Per tant, oblidem mites ancorats en el passat i obrim les portes a noves possibilitats, que si bé fins ara, no eren productes tan populars, ara estan guanyant la partida dins la nostra alimentació amb beneficis espectaculars. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada