dissabte, 3 de maig del 2014

PRIMERA PUBLICACIÓ

Aquest blog neix per tres raons diferents. La primera, per poder compartir totes les petites coses que m'arriben o que cerco i que aprenc cada dia, a cada moment. La segona, per poder arribar a un nombre de persones més ampli i poder intercanviar opinions, coneixements i dubtes que, ben segur, se'ns passen sovint pel cap, sempre tractant temes de salut lligats amb l'ecologia i el mediambient. I la tercera, i no per això, menys important, perquè un bon amic m'ha animat des de lluny a posar-me davant l'ordinador i crear aquest blog, perquè des de la seva atenta mirada ha descobert que tinc moltes ganes d'explicar coses que poden ajudar a moltes persones. 
Aquest blog no pretén tenir la veritat absoluta, més que res, perquè no existeix. Cada persona és diferent, irrepetible i mestressa d'una condició que ningú més coneix. És molt important escoltar el nostre cor, però en la majoria d'ocasions, també hem d'escoltar tot el nostre cos, perquè sempre i en tot moment, ens està explicant què li passa. Sé que és molt difícil comprendre el nostre cos, és una maquinària molt complicada que de tant en tant, ens fa males jugades, però n'haurem d'aprendre, perquè és tan important com caminar, veure o pensar. Ningú neix amb un llibre d'instruccions sota el braç, per tant, ens haurem de fer savis, dia a dia, i desxifrar nous jeroglífics pel nostre benestar i pel dels nostres éssers més estimats. I aquesta serà una lliçó que mai finalitza i que mai està apressa. Ja us podeu penjar la L (learning) perquè tota la vida estarem en pràctiques i serem uns novells plens de dubtes. 
Benvinguts a l'escola dels dubtes, de les preguntes, de l'aprenentatge diari, i a pesar que ningú us suspendrà, haureu d'aprovar-ho tot pel vostre benestar. 

1 comentari:

  1. Maravilloso blog, me alegro que te hayas decido a realizarlo, creo que es algo que te va a llenar de satisfacción y espero pronto verte en algún medio hablando del tema, y por que no escribiendo tu propio libro, yo te sigo desde Tenerife tus consejos a un que aquí en las islas es difícil por que la vida es diferente y la gente no es esta mucho por la labor de lo natural e ecológico, esto es otro mundo, pero hay estaré y lo recomendare, gracias por tus palabras y por tu amistad que a pasear de los años y el tiempo seguimos teniendo, muchas suerte amiga y un fuerte beso

    ResponElimina